In dit programma leer ik je om je bedrijf uit te lijnen met je hart. Dan zal je Ziel meewerken aan je manifestaties en kunnen klanten, geld en inspiratie gemakkelijk doorstromen. 

Dan kan het ondernemen weer werkelijk magisch worden, omdat je dan de meest fantastische klanten aantrekt die helemaal met jou resoneren. 

Zo komen er regelmatig retreat gasten bij ons, omdat ze in een meditatie hebben doorgekregen dat ze bij ons moeten zijn. Wauw!

De tijden zijn aan het veranderen en de energie op Aarde wordt steeds hoger. Iedereen wordt gevoeliger, intuïtiever en we worden allemaal uitgenodigd om te gaan leven en creëren vanuit ons hart. Dingen die niet van binnenuit komen zoals technische salesfunnels en marketingstrategiën zullen steeds minder goed gaan werken en bovendien veel van je energie vragen.

In dit programma leer je om je bedrijf helemaal af te stemmen op je eigen essentie. Om innerlijke blokkades en oude energieën los te laten zodat je essentie weer door kan stromen. Dan kan alles weer simpel en stromend worden! 

Dit programma geef ik aan een kleine groep van 6 soulsisters, zodat er voor elke vrouw voldoende ruimte en veiligheid is om tot expressie te komen.

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor intuïtieve vrouwen die bereid zijn om het innerlijk werk te doen en dappere keuzes te maken. 

Het is voor de vrouwen die willen stoppen met hard werken en willen leren hoe je vanuit de vrouwelijke energie magnetisch wordt voor de verlangens in je hart. 

Het is voor de vrouwen die willen bijdragen aan de nieuwe aarde en de wereld willen verreiken met hun licht. 

 

“Dit programma is een diepgaande reis die we samen aangaan om onszelf op vele niveau’s te transformeren en het bedrijf te creëren dat werkelijk in ons hart leeft”

 

Hoe ziet het eruit?

Elke week ontvang je van mij online een live training van 1,5 uur via Zoom. Deze training stem ik elke week intuïtief af op de groep en zal elke keer weer anders zijn. In deze trainingen komt er echt van alles langs. Verwacht teachings, coaching, ademwerk, dans, oefeningen, visualisatie en meditatie. Ik zal je vooral veel laten ervaren, voelen en toepassen.

Omdat we met een klein groepje zijn zal je in de trainingen ook genoeg ruimte ervaren om je eigen casus in te brengen of vragen te stellen. Ook ga ik meerdere keren een Breathwork Journey begeleiden, zodat je jouw diepste blokkades kan helen op celniveau.

Na elke training ontvang je van mij een oefening om thuis te integreren. Dit kunnen worksheets met vragen zijn, begeleide meditaties, opgenomen ademsessies, rituelen, of bijvoorbeeld een practise. 

Deze hele 3 maanden zijn we met elkaar verbonden via een Whatsapp groep waarin je me al je vragen mag stellen. Dit is enorm waardevol, want je krijgt zo deze gehele 3 maanden op elke vraag die je inbrengt een stukje privé coaching van mij. 

Naast de spirituele onzichtbare kant, zal het programma juist ook heel praktisch zijn. Zo gaan we bijvoorbeeld kijken naar een strategie die helemaal in lijn is met jouw essentie, ga ik meekijken naar je website en je aanbod, ga je jouw ideale prijzen voelen en ga ik met je meekijken hoe je jouw aanbod het beste kan verkopen. Na deze 3 maanden heb je helderheid, rust en focus in je bedrijf!

 

Welke onderwerpen komen er langs?

De thema’s stem ik elke week intuïtief om de groep af en zal ook afhangen van jullie vragen en behoefte. Maar verwacht zeker onderwerpen zoals spiritueel geldbewustzijn, klanten aantrekken op Zielsniveau, wet van de aantrekkingskracht, inspiratie laten doorstromen, loslaten & vertrouwen, een afgestemde strategie, een goede prijs voor je producten vragen, zichtbaarheid, omgaan met angsten en het transformeren van je schaduwen. Elke week geef ik een transmissie van mijn energie zodat je jouw bewustzijn en frequentie kan verhogen.

 

 

Met veel liefde heb ik dit prachtige altaar samengesteld voor dit programma. Voor elke vrouw heb ik een edelsteen uitgezocht en er een kaartje bij getrokken. Natuurlijk leer ik je in dit programma ook dit soort prachtige rituelen.

Femke is Femke. Zichzelf, puur, grappig, intuïtief. Het is gewoon fijn als zij erbij is, zelfs wanneer ze niets zegt. Maar ze heeft zeker ook iets te zeggen! Ze kan lastige begrippen en processen op een makkelijke manier uitleggen, mede dankzij eigen voorbeelden. Ik vind Femke een liefdevol, mooi mens.
Deze bijzondere, mooie vrouw heeft echt zo veel in huis om je op je zielspad te brengen en om volledig jezelf te zijn. Haar meditaties zijn prachtig en brengen je op een rustige en fijne manier naar je innerlijke wereld. Passie, kracht en liefde straalt ze uit wanneer ze een workshop geeft en ik ben heel dankbaar dat ik dat heb mee mogen maken!
Renske Beukers
Lieve Femke!!! Dank je wel voor de ademsessie van gister. Ik voel me enorm verlicht en fijn!!! Vond het best eng wat er gebeurde maar vol vertrouwen in jou gehad. Dank je wel.
De ademsessie vond ik best wel spannend, maar met jouw zachte energie wist je direct een veilige plek te creëren en daardoor kon ik er vol ingaan.
AnnemarieDuur programma

Het Soul Business programma duurt 3 maanden en start op 1 september. Er is plek voor 6 soulsisters.

Online Trainingen

Elke week geef ik online een live training van 1,5 uur via Zoom. Verwacht teachings, coaching, ademwerk, dans, oefeningen, visualisatie en meditatie. Deze trainingen vinden plaats op de dinsdagen om 10:30.

Privé coaching

Deze hele 3 maanden zijn we met elkaar verbonden via een Whatsapp groep waarin je me al je vragen mag stellen. Je krijgt op al je vragen een stukje privé coaching via een ingesproken bericht. Hierdoor ontstaat er in deze groep ook nog eens een enorme waarde aan aanvullende content, omdat jullie kunnen leren van elkaars vragen.

Mindset Journal

Je krijgt mijn Mindset Journal cadeau, zodat je middels krachtige journal vragen ieder dag op jezelf en je verlangens kan reflecteren.

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waar je alle trainingen, begeleide meditaties, ademsessies en oefeningen onbeperkt kan terug kijken.

Energie uitwisseling

De energie uitwisseling voor dit programma is €2.000,- excl. BTW.

Early bird: tot 12 juli geldt de early bird prijs van €1.444,- excl. BTW

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven