Retreat in Spanje

Op onze eigen plek “Casa Rico” in de Spaanse bergen bieden wij een diepgaand privé retreat aan.

Onze intentie voor dit retreat is om je weer thuis te brengen bij jezelf. Door te groeien, ervaren, leren, ontwaken, en jezelf te ontdekken. 

Wij geloven heel erg in een diepe ervaring. Een bepaalde periode weg uit je vertrouwde omgeving. Een periode de tijd nemen om echt bij jezelf naar binnen te gaan. Elke dag een laagje dieper. 

Dit retreat is een geweldige unieke ervaring. Je krijgt de kans om op ons terrein te wonen en aan de slag te gaan met je processen. Je krijgt een ervaring hoe het is om in een hoger bewustzijn, in de natuur en in een community te leven. Het programma wordt door ons intuïtief ingevuld en zal voor iedereen weer anders zijn. Dit retreat is een afwisseling van tijd met ons doorbrengen, meehelpen op ons terrein, privé sessies, eigen tijd en een stukje Spanje ontdekken.

Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there.

Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Tummers-Venema
www.wendyvenema.nl
Ongeveer een maand geleden heb ik een retreat gevolgd bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie.
Mirjam

Wat kan je verwachten?

Als je bij ons komt voor een 2 privé weeks retreat verwacht dan een diepgaande transformatie op vele niveau’s. Je gaat ervaren hoe het is om vanuit een hoger bewustzijn te leven. In contact met ons zullen we je telkens weer liefdevol confronteren op je opgebouwde patronen vanuit het ego. Je zult je eigen patronen ook steeds beter kunnen herkennen. Je gaat hier leren om vanuit je gevoel te leven en te communiceren. Wij zullen je zien voor wie je écht bent en daardoor zul je steeds meer jezelf worden.

Tijdens je verblijf krijg je meerdere sessies van ons. Wij werken altijd vanuit onze intuïtie  en voelen in het moment wat er nodig is. We houden van rituelen en ceremonies en brengen graag de magie in ons leven. We houden er van om onze manier van leven met anderen te delen. Dit retreat is alleen voor jou als je ook écht wilt veranderen en je processen aan wilt gaan. 

De sessies die je ontvangt kunnen bestaan uit:

 • Ademwerk
 • Coaching
 • Deelcirkels
 • Rituelen
 • Lichaamswerk
 • Meditaties/visualisaties
 • Intuïtieve kaartleggingen
 • Gechannelde boodschappen
 • Spiegelen van patronen en blokkades
 • Verbindende oefeningen


Verblijf

Tijdens je retreat verblijf je in een eigen prachtige Mongolische Yurt. Deze is met veel liefde en aandacht ingericht. De ronde vorm geeft deze ruimte een fantastische energie. Door het bovenraam kun je overdag de berg zien en in de nacht de sterren. Je maakt gebruik van een composttoilet, een buitendouche en een eigen buitenkeuken.


Programma

Dit retreat is een unieke ervaring. Je krijgt de kans om op ons terrein te wonen in een eigen Yurt en aan de slag te gaan met je processen. Je krijgt een ervaring hoe het is om in een hoger bewustzijn, in de natuur en in een community te leven. Het programma wordt door ons intuïtief ingevuld en zal voor iedereen weer anders zijn. Dit retreat is een afwisseling van tijd met ons doorbrengen, meehelpen op ons terrein, privé sessies, oefeningen, eigen tijd en Spanje ontdekken.

Dit is inclusief:

 • Privé sessies
 • Overnachtingen in een privé Yurt
 • Al het eten en drinken waarbij we maaltijden gezamenlijk en afzonderlijk eten
 • Geënergetiseerd vitaal water (Kangen)
Investering:
4 nachten: €1.111,-
5 nachten: €1.475,-
7 nachten: €2.222,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Dit retreat is diep transformerend en een prachtige ervaring. Door de intensieve begeleiding kun je op vele vlakken een doorbraak ervaren.

Omgeving

Onze plek bevindt zich in het dorpje Finestrat. We wonen op 5.000 meter eigen grond tussen de bomen en de bergen. Recht achter ons bevindt zich de  top van Puig Campana. Dit is een bekende berg die veel wandelaars en bergbeklimmers aantrekt. De top van de berg is een krachtplek, waardoor je jezelf hier kunt opladen met hoge frequenties. Er zijn vele prachtige wandelroutes die je zo vanaf onze plek kunt bewandelen.

Op ongeveer 5 minuten rijden bevindt zich het dorp van Finestrat. Hier vind je verschillende leuke restaurantjes en koffietentjes. Op ongeveer 15 minuten rijden bevinden zich meerdere stranden met vele restaurantjes en winkels.

Weer
We wonen in de bergen, maar omdat we zo dicht bij de kust zitten genieten we hier het hele jaar door van een warm klimaat. De “Costa Blanca” waar we aan wonen is een van de beste plekken van Europa om te overwinteren. In de wintermaanden kun je bij ons dus veel zon en lenteachtige temperaturen verwachten. In de zomer is het klimaat hier ook gunstig en is het lang niet zo heet als in de binnenlanden. Er valt relatief weinig regen in ons gebied. 

Review

Begin januari ben ik bij Femke en Raymond op retraite geweest in Spanje, het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven! Wauw, wat was het een bijzonder mooie en waardevolle week! Heel mooi om te zien hoe iedereen zich openstelt voor en naar elkaar, wat een verbindingen.

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde! Ik kan dit zeker aan een ieder aanraden! Echt onwijs waardevol om dit te doen!

– Sanne van der Thiel

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven