Retreats in Spanje

 

Op onze eigen plek “Casa Rico” in Spanje bieden Ray en ik verschillende opties voor retreats aan.

Onze intentie voor de retreats is om je weer thuis te brengen bij jezelf. Door te groeien, ervaren, leren, ontwaken, en jezelf te ontdekken. 

Wij geloven heel erg in een diepe ervaring. Een aanbod van minimaal een aantal dagen op rij. Een bepaalde periode weg uit je vertrouwde omgeving. Een periode de tijd nemen om echt bij jezelf naar binnen te gaan. Elke dag een laagje dieper. Echte transformatie. Maar vooral echt thuis komen bij jezelf.

Op ons terrein hebben we een prachtige houten chalet die we beschikbaar stellen voor gasten. 

Je kan bij ons terecht voor een diepgaand 5 daags traject of voor langere verblijven.

Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there.

Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Tummers-Venema
www.wendyvenema.nl
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie! Dankjullie wel voor de drie dagen en jullie inspiratie online, blijf jullie graag volgen! Liefs Mirjam
Mirjam

Wat kan je verwachten?

Het is altijd een hele belevenis om bij ons bij Casa Rico te verblijven. Wij werken altijd vanuit onze intuïtie  en voelen in het moment wat er nodig is. We houden van rituelen en ceremonies en brengen graag de magie in ons leven. We houden er enorm van om onze manier van leven met anderen te delen. 

Tijdens ons werk maken we gebruik van de volgende mogelijkheden:

  • Ademwerk
  • Coaching
  • Deelcirkels
  • Sjamanistische rituelen
  • Lichaamswerk
  • Meditaties/visualisaties
  • Intuïtieve Kaartleggingen
  • Gechannelde boodschappen
  • Spiegelen van patronen en blokkades
  • Verbindende oefeningen


Yurt

Op ons terrein staat een prachtige Yurt. Deze Yurt gebruiken wij voor ceremonies, en losse sessies. Het is een geweldige ervaring om bijvoorbeeld een ademsessie in onze Yurt te beleven. 

Mocht je graag in onze Yurt willen overnachten, dan is dit eventueel ook mogelijk.


5 daags privé retreat

Je kunt bij ons terecht voor een diepgaand 5-daags privé retreat. Hierbij blijf je 5 nachten bij ons overnachten en gaan we samen all-in in jouw proces. Tijdens dit retreat maken Ray en ik beide onze agenda helemaal leeg zodat we er deze 5 dagen helemaal voor jou kunnen zijn.

Je krijgt elke dag privé sessies, gezamenlijke maaltijden en leeft deze dagen met ons mee.

Hoe ziet het eruit?

De eerste dag is een reisdag. Afhankelijk van hoe laat je aankomt eten we samen en kunnen we elkaar beter leren kennen. De tweede dag gaan we echt beginnen met het programma. 3 volle dagen trek je vervolgens met ons op en ga je jouw processen aan. Soms zul je met ons beide zijn, soms met één van ons. Aan het einde van de 4de dag sluiten we samen af. Je blijft dan nog een nachtje slapen om alles rustig te laten integreren en de 5de dag reis je terug naar huis.

De prijs is €1.695,- voor 5 dagen privé retreat. Dit is inclusief eten/drinken + 5 overnachtingen + taxi van en naar het vliegveld. Je vliegticket is op eigen kosten.

Dit retreat is diep transformerend en een prachtige ervaring. Door de intensieve begeleiding kun je op vele vlakken een doorbraak ervaren.

 


Langere verblijven

We bieden ook de mogelijkheid om langer bij ons te verblijven. Op deze manier kan je nog meer zakken in de ervaring en heeft alles een langere integratietijd. Deze optie bieden we aan voor mensen die de mogelijkheid hebben om langer van huis te kunnen zijn. Dit is ook perfect voor als je bijvoorbeeld een boek wilt schrijven of je onderneming wilt opbouwen en dit in een inspirerende omgeving wilt doen.

Met onze langere verblijven betaal je een losse nachtprijs van 39 euro p.n. Je verblijft in een eigen houten chalet (met buitenkeuken, buitendouche en houten eco-toilet). We bieden eventueel ook de mogelijkheid aan om in onze Yurt te verblijven. Als je langer bij ons verblijft dan gaan we ervan uit dat je jouw eigen maaltijden verzorgd. We bieden de optie om af en toe gezamenlijk te eten. 

In plaats van ons vaststaande traject kan je naar wens losse sessies bij ons boekenOok bieden we de mogelijkheid om een deel van je verblijf op basis van work-a-way te doen. De dagen dat je ons een dagdeel (ongeveer 3 uur) meehelpt op ons terrein, hoef je geen nachtprijs te betalen.

Voel je dat je graag een langere periode bij ons zou willen blijven? Boek dan een gratis intake gesprek met Ray en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Review

Begin januari ben ik Bij Femke&Raymond op retraite geweest in Spanje, het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven! Wauw, wat was het een bijzonder mooie en waardevolle week! Heel mooi om te zien hoe iedereen zich openstelt voor en naar elkaar, wat een verbindingen.

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde! Ik kan dit zeker aan een ieder aanraden! Echt onwijs waardevol om dit te doen!

– Sanne van der Thiel


Stellen Retreat

Ook voor stellen bieden wij ons 5-daagse privé retreat aan. Wij als soulmates zijn ons bewust van de patronen waar stellen tegenaan lopen en hebben vele daarvan zelf doorlopen. We leren jullie om weer een diepe verbinding met jezelf en de ander aan te gaan. Een relatie in gelijkwaardigheid waarbij de rol van man en vrouw weer helder is. Deze rollen zijn bij vele stellen door elkaar en dit brengt persoonlijke issues, verwarring en verstrengelingen met zich mee. We laten jullie opnieuw voelen hoe het is om man en vrouw te zijn en hoe je vanuit een eigen sterke individu in vrijheid naast elkaar kan leven. Voor stellen zijn er ook momenten afzonderlijk van elkaar waarbij ik met de vrouw aan de slag ga en Raymond met de man. 

Voor stellen is de prijs €1.100,- per persoon. 


Ouder-kind Retreat

Ook voor ouders met kinderen bieden we retreats aan. Ook hierin kunnen we samen kijken naar je persoonlijke wensen. Voor kinderen bieden we een gereduceerd tarief aan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voel je dat je graag een retreat bij ons wilt volgen? Neem dan gerust contact op zodat we onze wensen op elkaar af kunnen stemmen. We staan ook altijd open voor andere ideeën.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven