Love Life Course

Leer in 6 maanden hoe je een leven vol Vrijheid en Overvloed kunt creëren 

Verlang jij ook zo naar een ander leven? Een leven waarin je vol liefde LEEFT en je de keuzes maakt vanuit je hart. Waarbij je dichtbij jezelf blijft en doet wat goed voor jou is. Waarin je vrijheid, overvloed en diepe voldoening voelt?

In mijn Love Life Course neem ik je stap voor stap mee door alle lessen die ikzelf ben tegengekomen tijdens mijn transformatie. Het manifesteren van een nieuw leven is namelijk vooral een innerlijke reis die je maakt. 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een leven vol vrijheid en overvloed te creëren. Dit kan alleen soms heel lastig zijn als je dit helemaal op je eigen houtje wilt bereiken. In 20 modules neem ik je stap voor stap mee in wat er nu echt nodig is om je leven te veranderen. Elke module bestaat uit meerdere audio trainingen, een worksheet met oefeningen en regelmatig een meditatie of visualisatie.

Je krijgt mijn Manifestatie Planner waarmee je dagelijks aan de slag kunt en waardoor het toepassen van de Wet van de Aantrekkingskracht super praktisch en gemakkelijk voor je wordt. 

Als bonus kom je in mijn besloten Facebook Community waar ik als ik daar ruimte voor voel extra inspiratie deel en soms live kom voor jullie vragen. Hierin vind je een groep like-minded vrouwen die elkaar supporten en steunen.

Ik heb een aantal weken geleden het online halfjaar programma van Femke aangeschaft, waar ik ontzettend blij mee ben. Het geeft onwijs veel inspiratie en vertrouwen. Heel veel uitleg, praktische tips en duidelijke opdrachten. Daarnaast vind ik het heel fijn om naar je podcasts te luisteren en raak enorm geïnspireerd door je eigen verhalen die je deelt. Dankjewel Femke!
Laura Verweij
Dit programma is een programma wat je voor de rest van je leven kan toepassen, steeds weer opnieuw. Het is heel uitgebreid en praktisch en Femke deelt haar eigen ervaringen waardoor het heel toepasbaar is op jezelf. En als laatste maar zeker niet de minste, ik vind het heerlijk om naar haar te luisteren. Ze verteld heel rustig en duidelijk maar absoluut inspirerend en vanuit een liefdevolle plek zodat je haar ervaringen zeker op jezelf kunt reflecteren en hier wat mee kan, tenminste ik ervaar dat wel heel erg zo.
Lianne Meesen-Joosten

Herken je jezelf hierin?

Een aantal jaar geleden had ik nog een vrij standaard leven. Ik ging net als ieder ander dagelijks naar mijn werk. Toch heb ik altijd gevoeld dat er méér mogelijk was. Dat het leven niet bedoeld is om van 9 tot 5 te werken en in het weekend iets leuks te doen.

Ik voelde altijd al dat ieder mens een speciale purpose heeft en dat diegene die het aandurven er een gigantisch avontuur klaarligt. En dat is wat ik wilde: mezelf vrij zetten en op avontuur gaan.

Het hele idee van bewuste creatie heeft me nooit meer los gelaten. Het idee dat het leven heel anders in elkaar zit dan dat we geleerd hebben. Dat ík mijn eigen leven kan creëren. Wauw dit voelde aan als vrijheid.

Maar het riep ook heel veel vragen op. Hoe werkt dit dan precies? Wat moet ik dan doen? Gaat het mij wel lukken?

Inmiddels weet ik precies wat ervoor nodig is om mijn leven te creëren zoals ik dat wil. Alleen alles had zoveel makkelijker geweest als ik direct alle juiste informatie en concrete stappen had geweten.

En dat is mijn grote wens voor jou: dat je met dit online halfjaar programma alles in handen krijgt om je leven ook zo in te richten, precies zoals jíj dat wilt.

In dit programma leer je....

Review

Naast het feit dat de verschillende rituelen (ademen, liefde geven, dankbaarheid…) en het lezen van het script me in een hoge energie brachten, heeft vooral het deel ‘wens aan het Universum’ me veel opgebracht.
Zo had ik bijvoorbeeld op een dag gevraagd aan het Universum om geld te manifesteren en die dag gaf mijn oma me zomaar 10 euro! Een andere dag had ik gevraagd om mij een wonder te laten zien en die dag ontdekte ik dat er een plaats vrij was gekomen voor een cursus die ik heel graag wou volgen, maar die bezet was. Mijn geluk kon dus niet op! De volgende dag had ik opnieuw een wonder gevraagd en heb het opnieuw mogen ontvangen. Aan de kassa van een winkel kreeg ik te horen dat ik een gratis gezond kookboek cadeau kreeg bij de shampoo die ik kocht en dat de prijs van mijn conditioner werd terugbetaald door de winkel. En zo waren er nog tal van voorbeelden van dingen die ik heb mogen manifesteren. Ik ben bijvoorbeeld op heel inspirerende sites terecht gekomen, heb leuke YouTubers gevonden met inspirerende podcasts en filmpjes, toffe cursussen zijn op mijn pad gekomen, heb mooie ontroerende momenten meegemaakt…

– Lore D.

Wat krijg je allemaal?

Direct na aanmelding ontvang je een wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot een online leeromgeving. Hierin vind je 20 modules die je helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Elke module bestaat uit meerdere audiolessen. Deze audio’s kun je online luisteren, maar ook downloaden zodat je ze offline kunt luisteren. Zo kun je alles altijd waar en wanneer je maar wilt beluisteren. Bijvoorbeeld lekker tijdens het wandelen.

Bij elke module ontvang je ook een worksheet met oefeningen. Hierdoor ga je het geleerde ook daadwerkelijk toepassen en neem je zelf de concrete stappen naar een nieuw leven. Je weet zo op elk moment precies wat je moet doen om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten.

Je ontvangt mijn Manifestatie Planner waarmee je jezelf dagelijks op een hele fijne manier kunt afstemmen op je verlangens. Én je ontvangt 12 krachtige meditaties / visualisaties. Deze zijn onderdeel van de modules en komen dus als vanzelf langs.

Plus, je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook community. Hierin vind je een groep met geweldige gelijkgestemde vrouwen die net als jij werken aan een nieuw leven. Je ervaart hier steun en begrip voor je pad. Als ik de inspiratie en ruimte voel deel ik hier extra dingen en soms kom ik live om jullie persoonlijke vragen te beantwoorden

Investering

De investering voor het gehele halfjaar programma inclusief dagelijkse Manifestatie Planner, 20 modules, audiotrainingen, worksheets, 12 meditaties én toegang tot mijn besloten Facebook community bedraagt 695,- euro.

Maarrrrr lucky you! Omdat ik het programma nog deels aan het creëeren ben, kun je het hele programma nu nog tijdelijk kopen voor slechts 395,- euro!

De eerste 10 modules heb ik reeds klaar dus je kunt gewoon beginnen met het programma. De volgende 10 modules maak ik na schatting na september.

Garantie
Ik weet zeker dat je ontzettend blij bent met alle waardevolle content die ik je ga geven. Mocht het toch zo zijn dat het niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je mij een mailtje sturen en dan kijken we samen naar een passende oplossing. Voor mij is namelijk super belangrijk dat je helemaal blij bent met je aankoop.

Terugverdienen
Als je mijn cursus koopt geef ik je direct de kans om het bedrag (of meer) terug te manifesteren! Ik geloof heel erg in mond-tot-mond aanbevelingen, dus voor iedereen die via jouw aanbeveling de cursus koopt krijg je van mij direct 100 euro cash op je rekening gestort!

Modules in de course

Meditaties in de course

Veel gestelde vragen

Module 1: De kracht van intenties 

Module 2: Hoe werkt de wet van de aantrekkingskracht? 

Module 3: Wat wil je écht?

Module 4: Helen van je diepe belemmerende overtuigingen

Module 5: Een nieuw krachtig verhaal neerzetten

Module 6: Geld verdienen door jezelf te zijn

Module 7: Besluiten op een diep niveau

Module 8: Je huidige zelfbeeld transformeren

Module 9: Zelfliefde 

Module 10: Jezelf openen voor overvloed

Module 11: Energetiseren van je verlangens

Module 12: Moeiteloosheid en balans

Moudele 13: Loslaten

Module 14: Je afstemmen op hoge energie

Module 15: Omgaan met emoties

Module 16: Gezond en gelukkig

Module 17: Verbinding maken met je intuïtie 

Module 18: Diepe liefde voelen voor geld

Module 19: De invloed van omgevingsenergie

Module 20: Het ultieme manifestatie plan

 • Ochtend meditatie om de dag mee te starten
 • Avond meditatie om de dag mee af te sluiten
 • Inspiratie boost die je elke dag kan beluisteren
 • Ingesproken affirmaties
 • Dankbaarheidsmeditatie
 • Aantrekken door aantrekkingskracht
 • Jezelf openen voor overvloed
 • Manifestatie Visualisatie 
 • Onbeperkt tijd en geld
 • Oordelen over jezelf helen
 • Verbinding maken met je hart
 • Geïnspireerde actie nemen 

Ja! Het programma is super geschikt voor onderneemsters. Alle modules kun je inzetten om te leren om veel meer vanuit flow en intuïtie te ondernemen.

Direct na het aanschaffen van het programma ontvang je een link en een wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot een online leeromgeving waarin je alle content kunt vinden.

Elke audio kun je ook downloaden zodat je de training ook offline kunt volgen. Super handig om bijvoorbeeld tijdens het wandelen naar de audiotrainingen te luisteren.

Je krijgt direct toegang tot alle modules dus je kunt deze helemaal in je eigen tempo volgen.

Je hebt levenslang toegang tot de training. Tenminste zolang mijn bedrijf en de website online staat 😉 Maar zelfs dan kun je alles offline downloaden waardoor je voor altijd toegang hebt tot alle content.

Ja, absoluut! Ik heb het programma zo gemaakt dat het juist ook voor de vrouwen is die al veel weten over de Wet van de Aantrekkingskracht en het manifesteren. Je zult zien dat er nieuwe verassende inzichten tussenzitten en dat je veel meer verdieping gaat maken door alle oefeningen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven