Online halfjaar programma "Leven in vrijheid en overvloed"

In 6 maanden weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dit voor jezelf kunt manifesteren

Verlang jij ook zo naar een ander leven? Een leven waarin je precies doet wat je wilt. Waarin je vrijheid, overvloed en diepe voldoening voelt?

Ons hele leven zijn we geprogrammeerd door onze ouders, leraren en omgeving. Hoe goed ze het ook voor ons bedoelde, we hebben hier vele beperkende gedachten en overtuigingen opgebouwd. Diep in ons onderbewuste geloven de meeste van ons dat we hard moeten werken, dat we een middelmatig leven verdienen en dat we niet kunnen doen wat we écht zelf willen. Alles wat je geloofd creëert je werkelijkheid en daarom is het zo belangrijk om onszelf opnieuw te programmeren met positieve liefdevolle gedachten en overtuigingen.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een leven vol vrijheid en overvloed te creëren. Als dit je nu nog niet lukt, dan ontbreekt het je waarschijnlijk aan inzicht, overzicht en concrete stappen.

In 20 modules neem ik je stap voor stap mee in wat er nu echt nodig is om je leven te veranderen. Elke module bestaat uit één of meerdere audio’s. Je ontvangt bij elke module een worksheet met oefeningen, zodat je ook echt concrete stappen gaat maken.

Je krijgt mijn Manifestatie Planner waarmee je dagelijks aan de slag kunt en waardoor het toepassen van de Wet van de Aantrekkingskracht super praktisch en gemakkelijk voor je wordt. In de modules krijg je ook nog 12 krachtige meditaties die je begeleiden in je proces.

Herken je jezelf hierin?

Een aantal jaar geleden had ik nog een vrij standaard leven. Ik ging net als ieder ander dagelijks naar mijn werk. Toch heb ik altijd gevoeld dat er méér mogelijk was. Dat het leven niet bedoeld is om van 9 tot 5 te werken en in het weekend iets leuks te doen.

Ik voelde altijd al dat ieder mens een speciale purpose heeft en dat diegene die het aandurven er een gigantisch avontuur klaarligt. En dat is wat ik wilde: mezelf vrij zetten en op avontuur gaan.

Het hele idee van bewuste creatie heeft me nooit meer los gelaten. Het idee dat het leven heel anders in elkaar zit dan dat we geleerd hebben. Dat ík mijn eigen leven kan creëren. Wauw dit voelde aan als vrijheid.

Maar het riep ook heel veel vragen op. Hoe werkt dit dan precies? Wat moet ik dan doen? Gaat het mij wel lukken?

Inmiddels weet ik precies wat ervoor nodig is om mijn leven te creëren zoals ik dat wil. Alleen alles had zoveel makkelijker geweest als ik direct alle juiste informatie en concrete stappen had geweten.

En dat is mijn grote wens voor jou: dat je met deze online training alles in handen krijgt om je leven ook zo in te richten, precies zoals jíj dat wilt.

In dit programma leer je....

Review

Naast het feit dat de verschillende rituelen (ademen, liefde geven, dankbaarheid…) en het lezen van het script me in een hoge energie brachten, heeft vooral het deel ‘wens aan het Universum’ me veel opgebracht.
Zo had ik bijvoorbeeld op een dag gevraagd aan het Universum om geld te manifesteren en die dag gaf mijn oma me zomaar 10 euro! Een andere dag had ik gevraagd om mij een wonder te laten zien en die dag ontdekte ik dat er een plaats vrij was gekomen voor een cursus die ik heel graag wou volgen, maar die bezet was. Mijn geluk kon dus niet op! De volgende dag had ik opnieuw een wonder gevraagd en heb het opnieuw mogen ontvangen. Aan de kassa van een winkel kreeg ik te horen dat ik een gratis gezond kookboek cadeau kreeg bij de shampoo die ik kocht en dat de prijs van mijn conditioner werd terugbetaald door de winkel. En zo waren er nog tal van voorbeelden van dingen die ik heb mogen manifesteren. Ik ben bijvoorbeeld op heel inspirerende sites terecht gekomen, heb leuke YouTubers gevonden met inspirerende podcasts en filmpjes, toffe cursussen zijn op mijn pad gekomen, heb mooie ontroerende momenten meegemaakt…

Dus de manifestatieplanner vond ik echt heel erg waardevol! Het is een leuk concept die niet veel tijd vraagt.

– Lore Dumolein

Wat krijg je allemaal in dit programma?

Direct na aanmelding ontvang je een wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot een online leeromgeving. Hierin vindt je 20 modules die je helemaal op je eigen tempo kunt volgen. Elke module heeft één of meerdere audiolessen. Deze audio’s kun je online luisteren, maar ook downloaden zodat je ze offline kunt luisteren. Zo kun je alles altijd waar en wanneer je maar wilt beluisteren. Bijvoorbeeld lekker tijdens het wandelen.

Bij elke module ontvang je ook een worksheet met oefeningen. Hierdoor ga je het geleerde ook daadwerkelijk toepassen en neem je de concrete stappen naar een nieuw leven. Je weet zo op elk moment precies wat je moet doen om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten.

Je ontvangt mijn Manifestatie Planner waarmee je jezelf dagelijks op een hele fijne manier kunt afstemmen op je verlangens. Én je ontvangt 12 krachtige meditaties / visualisaties.

Plus, je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook community. Hierin vindt je een groep met geweldige gelijkgestemde vrouwen die net als jij werken aan een nieuw leven. Je ervaart hier steun en begrip voor je pad. Ik kom gemiddeld een keer per week live om jullie persoonlijke vragen te beantwoorden. Zo heb je tijdens de training ook een stukje persoonlijke begeleiding.

Review

Enige tijd geleden begonnen met de ‘Manifestatie planner’ van Femke. Deze planner is toch wel een uitkomst als je, zoals ik, nieuw bent in het manifesteren en creeëren. Femke heeft alles mooi samengevat en omgetoverd tot een handig werkboek. Het geeft mij veel steun en heb er al flink wat stappen mee gezet. 

– Tars Fens

Investering

De investering voor het gehele halfjaarprogramma inclusief dagelijkse Manifestatie Planner, 20 modules, audiotrainingen, worksheets, 12 meditaties én toegang tot mijn besloten Facebook community bedraagt 695,- euro.

Maarrrrr lucky you! Omdat ik het programma nog aan het creëeren ben, kun je het hele programma nu nog tijdelijk kopen voor slechts 395,- euro!

De eerste 6 modules heb ik reeds klaar dus je kunt gewoon beginnen met het programma. Ik ben volop bezig met het ontwikkelen van de volgende modules dus hele grote kans dat ik de modules al klaar heb, voordat jij er aan toe bent.

Garantie
Ik weet zeker dat je ontzettend blij bent met alle waardevolle content die ik je ga geven. Mocht het toch zo zijn dat het niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je mij een mailtje sturen en dan kijken we samen naar een passende oplossing. Voor mij is namelijk super belangrijk dat je helemaal blij bent met je aankoop.

Veel gestelde vragen

Module 1: De kracht van intenties 

Module 2: Hoe werkt de wet van de aantrekkingskracht? 

Module 3: Wat wil je écht?

Module 4: Helen van je diepe belemmerende overtuigingen

Module 5: Een nieuw krachtig verhaal neerzetten

Module 6: Geld verdienen door jezelf te zijn

Module 7: Commitment geven aan je doelen

Module 8: Je huidige zelfbeeld transformeren

Module 9: Zelfliefde ontwikkelen

Module 10: Loslaten

Module 11: Geïnspireerde actie nemen

Module 12: Omgaan met emoties

Module 13: Aantrekken door aantrekkingskracht

Module 14: Je ego herkennen en ermee omgaan

Module 15: Openstaan voor overvloed

Module 16: Verbinding maken met je intuïtie 

Module 17: Diepe liefde voelen voor geld

Module 18: Geld blokkades helen

Module 19: Een nieuwe Money Mindset

Module 20: Je krijgt wat je geeft

 • Ochtend meditatie om de dag mee te starten
 • Avond meditatie om de dag mee af te sluiten
 • Inspiratie boost die je elke dag kan beluisteren
 • Ingesproken affirmaties
 • Dankbaarheidsmeditatie
 • Aantrekken door aantrekkingskracht
 • Jezelf openen voor overvloed
 • Manifestatie Visualisatie 
 • Onbeperkt tijd en geld
 • Oordelen over jezelf helen
 • Verbinding maken met je hart
 • Geïnspireerde actie nemen 

Ja! Het programma is super geschikt voor onderneemsters. Alle modules kun je inzetten om te leren om veel meer vanuit flow en intuïtie te ondernemen.

Direct na het aanschaffen van het programma ontvang je een link en een wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot een online leeromgeving waarin je alle content kunt vinden.

Elke audio kun je ook downloaden zodat je de training ook offline kunt volgen. Super handig om bijvoorbeeld tijdens het wandelen naar de audiotrainingen te luisteren.

Je krijgt direct toegang tot alle modules dus je kunt deze helemaal in je eigen tempo volgen.

Je hebt levenslang toegang tot de training. Tenminste zolang mijn bedrijf en de website online staat 😉 Maar zelfs dan kun je alles offline downloaden waardoor je voor altijd toegang hebt tot alle content.

Ja, absoluut! Ik heb het programma zo gemaakt dat het juist ook voor de vrouwen is die al veel weten over de Wet van de Aantrekkingskracht en het manifesteren. Je zult zien dat er nieuwe verassende inzichten tussenzitten en dat je veel meer verdieping gaat maken door alle oefeningen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven