Guidance Traject

Een diepgaand 8 weeks traject volledig op jou afgestemd

Dit traject is een online 1:1 traject welke ik samen met Ray geef. Je krijgt 8 extra lange sessies van 80 minuten, waarbij je de sessies afwisselend van ons krijgt. Doordat Ray en ik beide weer hele andere dingen inbrengen, ervaren we keer op keer dat het een diepgaande complete reis is.

In dit traject kunnen we samen aan vele thema’s werken. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van trauma, blokkades helder maken, relatie dynamiek, verlangens helder krijgen, loslaten van je oude leven, dromen waarmaken, levensenergie laten doorstromen etc.

In dit traject werken we met onder andere met coaching, ademwerk, lichaamswerk, intuïtieve doorgevingen, systematisch werk en spiegelen.

Natuurlijk is er een framework waarin wij werken, maar de thema’s worden ingevuld door jouw behoefte. Jij bent het programma.

Voor dit traject werken we met een telefonisch intake gesprek. Hierin kunnen we voelen of we een match zijn en of dit traject past bij je behoefte. Boek via onderstaande knop een gratis intake gesprek met Ray of mij.

De energie uitwisseling voor dit traject is €1.111,- (ex. BTW)

Lieve Femke en Raymond, Enorm bedankt voor het mooie Guidance Traject. Jullie zijn twee prachtige zielen met elk jullie eigen kracht, maar allebei zó liefdevol en warm en intuïtief zó sterk. Bijzonder om te ervaren dat jullie op afstand zoveel kunnen betekenen. Ik heb genoten van de guidance reading, waarvan elk woord raak was. Raymond, tijdens de coach gesprekken wist je exáct de vinger op de zere plek te leggen. Elke keer weer. En Femke, de ademsessie vond ik best wel spannend, maar met jouw zachte energie wist je direct een veilige plek te creëren en daardoor kon ik er vol ingaan. Lieve allebei, dankjewel voor alles wat jullie doen. Wat jullie doen, doen jullie geweldig. Dankjewel voor de prachtige missie die jullie hebben en leven. Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen kunnen begeleiden. Dankjewel!l
Annemarie
Lieve Femke en Raymond, Ik wil jullie super bedanken voor het prachtige Guidance traject!! Ik heb er zo mega veel aan gehad! In de 10 weken zijn er zoveel dingen gebeurd, veranderd en in beweging gezet. Meer dan ik had verwacht en de afgelopen jaren heb gedaan. Ik zie het als een prachtig nieuw begin met allemaal mooie kansen die gaan komen. Het traject heeft mij heel veel inzichten gegeven, blokkades helder gemaakt, oud verdriet los gemaakt en geheeld en ik heb nog beter mijn dromen inzichtelijk gekregen. Ook heb ik er super veel aan gehad op zakelijk gebied. Femke haar kijk op ondernemen vind ik echt prachtig en een groot voorbeeld, het maakt ondernemen zoveel leuker en relaxter. Dank jullie wel voor deze prachtige reis.
Marloes Jobse
Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there. Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Venema
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie!
Mirjam

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven