Guidance Traject

Een diepgaand 3 maands traject volledig op jou afgestemd

We leven in een tijd waarin alles heel hard aan het veranderen is. We zitten met zijn allen in een enorme bewustzijnstransformatie. Oude gedragingen, oude systemen en oude manieren van Zijn, werken steeds minder voor ons. Sommige werken zelfs al helemaal niet meer. 

Het kan heel goed zijn dat je behoorlijk bent vastgelopen. Dat je voelt dat je anders wilt leven, maar dat het je nog niet lukt “hoe”. Misschien voel je jezelf wel anders en wordt je niet goed begrepen door je omgeving. Of voelt alles wat overweldigend en veel.

Het is enorm waardevol om een periode persoonlijke begeleiding te krijgen, zodat je echt die verandering kunt maken. Daarom bieden wij dit 3-maands privé coachingstraject aan. Met onze liefdevolle begeleiding helpen wij jou een bepaalde periode door je processen heen. 

Dus heb jij behoefte aan een diepgaand persoonlijk traject en wil je deze fijn vanuit je eigen huis ontvangen, dan past ons Guidance Traject misschien wel perfect bij jou

Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there. Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Venema
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie!
Mirjam


Waarom een Guidance Traject?

We leven in een periode waarin de Aarde en de mensheid in rap tempo veranderd. We zitten met zijn allen in een enorme bewustzijnstransformatie. Oude gedragingen, oude systemen en oude manieren van Zijn, werken steeds minder voor ons. Sommige werken zelfs al helemaal niet meer. We worden uitgedaagd om te groeien naar een nieuwe manier van ‘Zijn’. Voor iedereen ziet dit er anders uit. Maar in de essentie maken we allemaal dezelfde reis. De stroom gaat dezelfde richting in. We maken allemaal de stappen richting:

 • Leven vanuit het hart
 • Intuïtiever leven
 • Onze purpose leven
 • Verbinding met onze ziel herstellen
 • Verbinding met de natuur herstellen
 • Mannelijke en Vrouwelijke energie harmoniseren

Dit is natuurlijk niet in één dag gedaan. Voor ons allemaal ligt er een mooie reis in het verschiet. Een reis waarin oude gedragingen en patronen los gelaten mogen worden. Zo kan er ruimte gemaakt worden voor de nieuwe energieën die al in ons aanwezig zijn. En dit maakt de authentieke jij die jij werkelijk bent. Wat voor iedereen weer uniek is!

 


Tijdens dit traject kunnen we werken aan....

 • Luisteren naar je gevoel
 • Je hart volgen en je purpose leven
 • Je intuïtie versterken
 • Je beperkende patronen doorbreken
 • Inzicht in jezelf en meer zelfliefde
 • Loslaten van je oude leven
 • Je verlangens helder krijgen
 • De volgende stappen in je leven zetten
 • Je behoeftes voelen en je grenzen zetten
 • In lijn met je Ziel leven
 • En wie weet wat voor verrassingen er allemaal voor je klaar staan…


Pakket

Je krijgt 10 online privé sessies van ons, waarbij je afwisselend sessies van Ray en Femke krijgt. Je krijgt een tijdsbestek van 3 maanden om je sessies in te plannen. Tussen de sessies krijg je gerichte oefeningen, zodat jouw ontwikkeling doorgaat.

 • 10x sessie met Ray of Femke
 • Bonus 1: Intuïtieve kaartlegging van Femke
 • Bonus 2: Ademwerk meditatie van Femke (opname)
 • Bonus 3: Dankbaarheids meditatie van Femke (opname)
 • Bonus 4: E-book “Live your Heart” van Ray
Investering 1.111,- euro (Incl. BTW)
 


Hoe gaat het in zijn werk?

Wekelijks zal er een meeting zijn met Raymond of Femke. Deze meeting zal afgestemd zijn op jouw proces. JIJ bent het programma. Natuurlijk is er een framework waarin wij werken, maar het thema word ingevuld door jouw aanwezigheid.

In de sessies met Raymond ga je meer inzicht krijgen in jezelf en waar de dingen voor jou blokkeren. Raymond kan haarscherp voelen waar dingen blokkeren, niet stromen of welke patronen in de weg staan. Door hier inzicht in te krijgen en dit los te laten kun je jouw eigen, nieuwe, authentieke energie toelaten. Je krijgt concrete en gerichte oefeningen om alles dieper te integreren tussen de sessies in.

In de Q&A coach sessies met Femke mag je alles vragen wat je maar wilt. Bijvoorbeeld hoe wij bepaalde dingen doen, hoe Femke haar leven manifesteert, vragen over spiritualiteit en energie, opvoeding, het kan echt van alles zijn. Q&A’s met Femke geven altijd diepe inzichten en je gaat gegarandeerd geïnspireerd het gesprek uit. Je kan ook kiezen voor een ademsessie met Femke. Met haar liefdevolle begeleiding zal ze je helpen om je trauma’s op celniveau te helen.

 

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde!!
Sanne Reus
Lieve Femke, wat ben je een bijzonder persoon en wat ben ik blij dat je in mijn leven bent gekomen. Tijdens de retreat in Spanje heb ik je leren kennen als een puur, warm en liefdevol persoon! Je wijsheid en meditaties hebben mij zo veel gebracht! Vertrouwen, liefde, vreugde, en weer plezier in het leven! Ik blijf je voetstappen volgen en kijk uit naar onze volgende ontmoeting.
Ilona Kot


Boeken

Voor dit traject werken we met een telefonisch intake gesprek. Hierin kunnen we voelen of we een match zijn en of dit traject past bij je behoefte. Boek via onderstaande knop een gratis intake gesprek met Ray.

Wij weten zeker dat je ontzettend blij gaat zijn met het Guidance Traject. Mocht het toch zo zijn dat het niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je dat bij ons aangeven en dan kijken we samen naar een passende oplossing. Voor ons is het belangrijk dat je helemaal blij bent met je aankoop.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven