Guidance Traject

Een diepgaand 8 weeks traject volledig op jou afgestemd

We leven in een tijd waarin alles heel hard aan het veranderen is. We zitten met zijn allen in een enorme bewustzijnstransformatie. Oude gedragingen, oude systemen en oude manieren van Zijn, werken steeds minder voor ons. Sommige werken zelfs al helemaal niet meer. 

Het kan heel goed zijn dat je behoorlijk bent vastgelopen. Dat je voelt dat je anders wilt leven, maar dat het je nog niet lukt “hoe”. Misschien voel je jezelf wel anders en wordt je niet goed begrepen door je omgeving. Of voelt alles wat overweldigend en veel.

Het is enorm waardevol om een periode persoonlijke begeleiding te krijgen, zodat je echt die verandering kunt maken. Daarom bieden wij dit 8 weekse privé coachingstraject aan met extra lange sessies van 80 minutenMet onze liefdevolle begeleiding helpen wij jou een bepaalde periode door je processen heen. 

Dus heb jij behoefte aan een diepgaand persoonlijk traject en wil je deze fijn vanuit je eigen huis ontvangen, dan past ons Guidance Traject misschien wel perfect bij jou

Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there. Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Venema
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie!
Mirjam


Waarom een Guidance Traject?

We leven in een periode waarin de Aarde en de mensheid in rap tempo veranderd. We zitten met zijn allen in een enorme bewustzijnstransformatie. Oude gedragingen, oude systemen en oude manieren van Zijn, werken steeds minder voor ons. Sommige werken zelfs al helemaal niet meer. We worden uitgedaagd om te groeien naar een nieuwe manier van ‘Zijn’. Voor iedereen ziet dit er anders uit. Maar in de essentie maken we allemaal dezelfde reis. De stroom gaat dezelfde richting in. We maken allemaal de stappen richting:

 • Leven vanuit het hart en je eigen weg volgen
 • Oude patronen loslaten
 • Intuïtiever leven
 • Onze purpose leven
 • Verbinding met onze ziel herstellen
 • Verbinding met de natuur herstellen
 • Mannelijke en Vrouwelijke energie harmoniseren

Dit is natuurlijk niet in één dag gedaan. Voor ons allemaal ligt er een mooie reis in het verschiet. Een reis waarin oude gedragingen en patronen los gelaten mogen worden. Zo kan er ruimte gemaakt worden voor de nieuwe energieën die al in ons aanwezig zijn. En dit maakt de authentieke jij die jij werkelijk bent. Wat voor iedereen weer uniek is!

 


Tijdens dit traject kunnen we werken aan....

 • Luisteren naar je gevoel
 • Leven vanuit je hart en je eigen weg volgen
 • Je intuïtie versterken
 • Je beperkende patronen doorbreken
 • Inzicht in jezelf en meer zelfliefde
 • Loslaten van je oude leven
 • Je verlangens helder krijgen
 • De volgende stappen in je leven zetten
 • Je behoeftes voelen en je grenzen zetten
 • Vanuit rust en balans je leven/bedrijf creëren 
 • En wie weet wat voor verrassingen er allemaal voor je klaar staan…


Pakket

Je krijgt 8 online privé sessies van 80 minuten van ons, waarbij je afwisselend sessies van Ray en Femke krijgt. Je krijgt een tijdsbestek van 8 weken om je sessies in te plannen. Tussen de sessies krijg je gerichte oefeningen, zodat jouw ontwikkeling doorgaat.

 • 8x sessie van 80 minuten met Ray of Femke
 • Bonus 1: Intuïtieve kaartlegging van Femke
 • Bonus 2: Manifestatie planner van Femke t.w.v. €25,-
 • Bonus 3: E-book “Live your Heart” van Ray t.w.v. €10,-
Investering 1.111,- euro (Excl. BTW)
 


Hoe gaat het in zijn werk?

Wekelijks zal er een meeting zijn met Raymond of Femke. Deze meeting zal afgestemd zijn op jouw proces. JIJ bent het programma. Natuurlijk is er een framework waarin wij werken, maar het thema word ingevuld door jouw aanwezigheid.

In de sessies met Raymond ga je meer inzicht krijgen in jezelf en waar de dingen voor jou blokkeren. Raymond kan haarscherp voelen waar dingen blokkeren, niet stromen of welke patronen in de weg staan. Door hier inzicht in te krijgen en dit los te laten kun je jouw eigen, nieuwe, authentieke energie toelaten. Je krijgt concrete en gerichte oefeningen om alles dieper te integreren tussen de sessies in. Raymond werkt met lichaamswerk, systematisch werk, channeling en coaching.

In de sessies met Femke leer je om te leven vanuit zachtheid en liefde voor jezelf. Met Femke haar eigen zachte energie brengt ze je terug naar je hart en je gevoel. Haar coaching kan bijvoorbeeld gaan over manifestatie, klanten aantrekken, zielsmissie leven, patronen doorbreken en vanuit je hart leven. Femke maakt ook gebruik van ademsessies om op een dieper niveau te helen en los te laten. Met haar liefdevolle begeleiding zal ze je helpen om je trauma’s op celniveau te helen.

 

Coaching

In de sessies maken we uiteraard gebruik van coaching. Doormiddel van vragen en spiegelen laten we de inzichten uit jezelf komen zodat deze veel dieper landen. We helpen je om je blokkades en patronen te doorzien zodat je deze kunt gaan helen. 

Ademwerk

In het traject zul je ook een aantal ademsessies ontvangen. Hiermee kun je jouw diepgewortelde patronen helen op celniveau. Het kan ook zijn dat we je bepaalde ademtechnieken leren die je thuis zelf kan beoefenen.

Embodiment sessies

Tijdens deze sessies werk je samen met ons aan de belichaming van datgene wat je geleerd heb. Deze sessies kunnen bijvoorbeeld bestaan uit voelwerk, beweging, dans.

Systematisch werk

Met systematisch werk ga je zelf ervaren op welke plek je in de energie staat (bijvoorbeeld ten opzichte van je ouders). Deze inzichten kunnen veel voor je verschuiven. Systematisch werk kunnen we ook toepassen om bijvoorbeeld een prijs te voelen die je voor je diensten zou willen vragen.

Channeling / Intuïtieve doorgegeven

Het kan zijn dat we in dit traject op bepaalde thema’s informatie door channelen. Deze kunnen dan een dieper inzicht geven op een thema. In al onze sessies maken we gebruik van onze intuïtie en intuïtieve doorgevingen.

 

 

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde!!
Sanne Reus
Lieve Femke, wat ben je een bijzonder persoon en wat ben ik blij dat je in mijn leven bent gekomen. Tijdens de retreat in Spanje heb ik je leren kennen als een puur, warm en liefdevol persoon! Je wijsheid en meditaties hebben mij zo veel gebracht! Vertrouwen, liefde, vreugde, en weer plezier in het leven! Ik blijf je voetstappen volgen en kijk uit naar onze volgende ontmoeting.
Ilona Kot


Boeken

Voor dit traject werken we met een telefonisch intake gesprek. Hierin kunnen we voelen of we een match zijn en of dit traject past bij je behoefte. Boek via onderstaande knop een gratis intake gesprek met Ray of Femke.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven