Guidance Reading

persoonlijke begeleiding op jouw 3 grootste vragen

Op bepaalde momenten in je leven kan je met enorme vragen rondlopen. 

Wat is mijn levensmissie? Hoe wil ik wonen? Zal ik deze baan opzeggen? Hoe kan ik mijn passie in de wereld zetten? Wat is mijn rol nu in deze wereld? Is deze relatie nog goed voor mij?

Soms kan je zo vastlopen op deze vragen, dat je er zelf niet meer uit lijkt te komen. Je beland in je hoofd en juist daar ga je het antwoord niet meer vinden.

Ray en ik vinden het altijd ontzettend leuk om mensen een stap verder te brengen op hun pad. Daar waar jij het even niet meer weet, kunnen wij helder kijken. Samen bieden wij daarom een “Guidance Reading” aan. 

Jij legt bij ons je 3 grootste vragen van dit moment neer en wij helpen je om weer helderheid te krijgen over je pad en vervolgstappenRay gaat jouw vragen channelen en ik vul het aan met een intuïtieve kaartlegging. Onze Guidance Reading is een combinatie van channeling, intuïtie en coaching. Zo krijg jij een prachtig helder antwoord op je vragen.

Wil jij een Guidance Reading van ons ontvangen? Deze kost 88 euro en kan je via onderstaande knop bij ons aanvragen.

Dank jullie wel voor deze mooie, rake reading! Het voelt zo fijn hoe Ray gesproken heeft met mijn hogere zelf, waar ik haar soms niet goed hoor of durf te horen door alle ruis. Het geeft meer zelfvertrouwen! De metafoor met het 'gat' waar ik in mag jumpen en al jaren naar kijk hoe ik dat op de meest veilige manier kan doen, raakte me in m'n diepste kern en herken ik zo erg. Ik denk dat mijn ego/ angst even tijd nodig heeft om de sprong te durven wagen, maar de twijfel over of ik moet springen is weggenomen en dat geeft rust. Dat voelde ik ergens al, maar is nu bevestigd. Ik denk dat jullie woorden me ook heel veel kracht gaan geven als het zover is, maar wellicht volg ik dan een nieuwe reading bij jullie.
Lieve Femke en Ray, ik ben er echt even van onder de indruk. Ik laat het op me inwerken en ga met de tips aan de slag! Deze week nog een keer terug luisteren. Heel mooi allemaal wat gezegd en geschreven is en dat de kleur roze, wit licht en de natuur zo terugkomt. Ik werk 3 dagen op een landgoed, in een bos. Wat Ray zag dat klopt, heerlijk om de frisse lucht in te ademen en de wind in m'n haren. Ik wil jullie bedanken. Nu even stil van. Liefs


Hoe gaat het in zijn werk?

Na het bestellen van jouw Guidance Reading mag je jouw 3  vragen bij ons inleveren via de mail. Binnen 5 dagen na ontvangst van je vragen krijg je jouw Guidance Reading van ons opgestuurd. Het deel van Ray krijg je ingesproken en het deel van Femke krijg je uitgeschreven.

Als eerste gaat Ray in contact met een hogere bron om het antwoord op jou vragen te channelen. Dit kan zijn met jouw Hogere Zelf, met je gidsen of bij de bron. Ray vertaald alles wat hij voelt en ziet naar begrijpbare en heldere taal. Hij vult het aan met coaching en tips zodat je ook concreet met dingen aan de slag kunt. Aan het einde maakt hij even intuïtief contact met Aram, die meestal ook nog een verassend advies heeft.

Na de channeling gaat Femke aan de slag met de intuïtieve kaartlegging. Dit is een prachtige aanvulling op de channeling van Ray, omdat het altijd nog een stuk bevestiging en verdieping geeft. Het geeft nieuwe inzichten en aanvullingen en zo geeft de Guidance Reading een heel helder en compleet antwoord op je vragen.

Wauw wauw wauw lieverds!! Kippenvel en tranen! Zooo veel bevestiging...Ik stuur jullie later even een uitgebreidere reactie, maar wat bén ik jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie reading. Thank you, thank you, thank you!
Het raakt mij wat er gezegd wordt, ik ben heel erg blij dat ik deze reading heb aangevraagd. Ik kan er heel veel mee en ik zal het zeker nog een aantal keer opnieuw doorlezen. Heel erg bedankt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven