We leven in een wereld die nu nog gedomineerd is door mannen. Dat zie je in het bedrijfsleven, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk in het ondernemen.

De manier van ondernemen die ons wordt aangeleerd komt dan ook veeluit vanuit mannen, maar is zeker niet onze vrouwelijke natuur.

Vanuit deze energie ben je vaak hard aan het werk, moet je presteren van jezelf, ga je te lang door, voelt het lastig en verlies je steeds meer de verbinding met jezelf.

Lieve vrouw het kan gelukkig ook anders, ondernemen vanuit the feminine way!

Wij vrouwen hebben een volledig andere natuur als mannen. Ondernemen en creëren vanuit feminine flow gaat voor mij over het volgen van je intuïtie, ontspannen, uitnodigen, ontvangen, laten stromen en verbinden.

Niet pushen en trekken aan klanten, maar vanuit een innerlijke radiance je klanten als vanzelf aantrekken.

Dit vraagt om hele shift in je bewustzijn, overtuigingen en manier van doen. En dit is natuurlijk precies de shift die je in dit programma gaat maken; ondernemen vanuit feminine flow.

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor intuïtieve vrouwen die bereid zijn om het innerlijk werk te doen en dapper genoeg zijn om het anders te doen

Het is voor de vrouwen die willen stoppen met hard werken en willen leren hoe je vanuit de vrouwelijke energie magnetisch wordt voor de verlangens in je hart

Het is voor de vrouwen die volop in hun Licht willen staan

 

“Dit programma is een diepgaande reis die we samen aangaan om onszelf op vele niveau’s te transformeren, zodat we gaan ondernemen en creëren vanuit Feminine Flow “

 

Hoe ziet het eruit?

Elke week ontvang je van mij een live training van 1,5 uur via Zoom, zodat ik je elk week een transmissie van mijn energie kan geven. Deze trainingen stem ik intuïtief af op de behoeftes van de groep. In deze trainingen komt er echt van alles langs. Verwacht teachings, coaching, ademwerk, dans, oefeningen, visualisatie en meditatie. Ik zal je vooral veel laten ervaren en voelen.

Omdat we met een klein groepje van 6 sisters zijn zal je in de trainingen ook genoeg ruimte ervaren om je eigen stukken in te brengen of vragen te stellen. Ook ga ik meerdere keren een ademsessie begeleiden, zodat je jouw diepste blokkades kan helen op celniveau.

Na elke training ontvang je van mij een oefening om thuis te integreren. Dit kan een practice zijn, een begeleide meditatie, een opgenomen ademsessie of bijvoorbeeld een ritueel.

Deze hele 3 maanden zijn we met elkaar verbonden via een Whatsapp groep waarin je me al je vragen mag stellen. Dit is enorm waardevol, want je krijgt zo deze gehele 3 maanden op elke vraag die je inbrengt privé coaching van mij. 

 

Het pad dat we samen gaan bewandelen….

Van hard werken, struggelen en moeite doen, naar flowen, je intuïtie vertrouwen en in een ontvangende staat van zijn komen.

Je gaat leren om alles in je bedrijf intuïtief af te stemmen, zoals je strategie, prijzen, kleuren en je boodschap.

Je gaat leren om veel meer rust te nemen zodat je acties voortkomen vanuit flow

Je gaat leren hoe jouw energie alles bepaald in je bedrijf en hoe je vanuit je magnetische vrouwelijke energie kan ondernemen

We gaan je diepliggende blokkades en schaduwen transformeren (zoals bijvoorbeeld het onbewust verlangen naar de kick van geldstress)

Zakken in een diep vertrouwen zodat je veel meer kan loslaten

Vanuit je eigen essentie zichtbaar zijn zodat jouw droom klanten zich aangetrokken tot je voelen

 

Met veel liefde heb ik dit prachtige altaar samengesteld voor dit programma. Voor elke vrouw heb ik een edelsteen uitgezocht en er een kaartje bij getrokken. Natuurlijk leer ik je in dit programma ook dit soort prachtige rituelen.

Femke is Femke. Zichzelf, puur, grappig, intuïtief. Het is gewoon fijn als zij erbij is, zelfs wanneer ze niets zegt. Maar ze heeft zeker ook iets te zeggen! Ze kan lastige begrippen en processen op een makkelijke manier uitleggen, mede dankzij eigen voorbeelden. Ik vind Femke een liefdevol, mooi mens.
Deze bijzondere, mooie vrouw heeft echt zo veel in huis om je op je zielspad te brengen en om volledig jezelf te zijn. Haar meditaties zijn prachtig en brengen je op een rustige en fijne manier naar je innerlijke wereld. Passie, kracht en liefde straalt ze uit wanneer ze een workshop geeft en ik ben heel dankbaar dat ik dat heb mee mogen maken!
Renske Beukers
Lieve Femke!!! Dank je wel voor de ademsessie van gister. Ik voel me enorm verlicht en fijn!!! Vond het best eng wat er gebeurde maar vol vertrouwen in jou gehad. Dank je wel.
De ademsessie vond ik best wel spannend, maar met jouw zachte energie wist je direct een veilige plek te creëren en daardoor kon ik er vol ingaan.
AnnemarieDuur programma

Feminine Flow duurt 3 maanden en start op donderdag 2 september. Er is plek voor 6 sisters (er is nog 1 plek beschikbaar),

Online Trainingen

Elke week geef ik online een live training van 1,5 uur via Zoom. Verwacht teachings, coaching, ademwerk, dans, oefeningen, visualisatie en meditatie. Deze trainingen vinden plaats op de donderdagen van 10:30 tot 12:00.

Privé coaching

Deze 3 maanden wil ik er echt voor je zijn en daarom krijg je in dit programma toegang tot een Whatsapp groep waarin je me al je vragen mag stellen. Dit is enorm waardevol, want je krijgt zo deze gehele 3 maanden op elke vraag die je inbrengt privé coaching van mij. 

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waar je alle trainingen, begeleide meditaties, ademsessies en oefeningen onbeperkt kan terug kijken.

Energie uitwisseling

De energie uitwisseling voor dit programma is €2.000,- excl. BTW.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven