Ervaringen

Begin januari ben ik Bij Femke & Raymond op retraite geweest in Spanje, het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven!
Wauw, wat was het een bijzonder mooie en waardevolle week! Heel mooi om te zien hoe iedereen zich openstelt voor en naar elkaar, wat een verbindingen.

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben.. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde!! Ik kan dit zeker aan een ieder aanraden! Echt onwijs waardevol om dit te doen!  Bedankt lieverds
Sanne Reus
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. 
Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie! En beide inspirerend, vandaag nog de podcast geluisterd van Femke waardoor ik mij realiseerde dat ik meer ben gaan werken, maar hier eigenlijk helemaal geen energie van krijg. Een keuze vanuit angst ipv vertrouwen. 
Dankjullie wel voor de drie dagen en jullie inspiratie online, blijf jullie graag volgen! Liefs Mirjam
Mirjam
Als Chef werd ik gevraagd voor het Transformatie Retreat van Femke en Raymond. Wat ben ik dankbaar dat ik met twee pure en hart centred begeleiders als deze twee samen mocht werken. Een werk relatie die voor mij vanaf moment 1 voelde als een goede vriendschap waarbij gelijkwaardigheid, openheid, vrijheid en vertrouwen in elkaar centraal stond. En dat is zeker niet altijd het geval bij retreates. Geen maskers op als staff, maar kwetsbaar en krachtig jezelf durven te zijn. Niet groter, niet kleiner. De retraites die ze organiseren zijn een hele mooie combinatie van confrontatie, waarheid, bevrijding, en ruimte voor plezier. Er is veel persoonlijke aandacht en afstemming op wat de groep op dat moment nodig heeft. Ik draag de ervaring deze week diep mee in mijn hart en hoop gauw nog een keer samen te werken.
Gijs Dev Niranjan

Ik bewonder Femke enorm, de mooie en pure persoonlijkheid die ze is en de mega groei die ze afgelopen 1,5 jaar heeft doorgemaakt! Haar openheid hierover heeft me getriggerd om naar de retraite in Spanje te komen, die ze samen gaf met Raymond, Edgar en Petra. Allemaal stuk voor stuk fijne, lieve mensen allemaal met hun eigen gaven veel voor mij hebben betekend. Ze hebben mij meegenomen op een reis naar mezelf, iets waar ik al langere tijd naar op zoek was. Ik heb mooie antwoorden gekregen, een fantastische week gehad. Femke en Raymond zijn een prachtig stel, die zelf álle processen in hun zelf en hun relatie aangaan en hier heel open over zijn naar anderen. Door hun eigen ervaringen kunnen zij heel veel voor anderen doen en ik raad iedereen dan ook een coaching/retraite met deze mooie mensen aan!

Minoek Wijs
In oktober heb ik meegedaan aan het live event van Femke & Raymond. Hier werd voor mij heel duidelijk dat ik helemaal vanuit angst leef. Het was een - voor mij - hele intensieve maar hele vruchtbare en mooie dag van verbinding. Een dag waarin ik inzag dat ik leef vanuit dat kleine kwetsbare meisje van vroeger, maar dit helemaal niet meer nodig is. Ik ben nu volwassen en mag mijzelf gaan laten zien. En ja, dat is eng. En ja, dat doet pijn.

Vandaag heb ik het webinar van Femke gevolgd waar duidelijk werd dat mijn angst en dus ego, nog best sterk aanwezig is. Femke maakt dit op een hele rustige en duidelijke wijze inzichtelijk, en geeft praktische tools om hiermee aan de slag te gaan. Om te gaan voelen, om intuïtief te leven en te leven vanuit mijn hart.

In de tijd tussen het live event en het webinar, heb ik al vele kleine stapjes mogen zetten in de richting naar leven vanuit mijn hart. Zo kwam er een boek op mijn pad die ik moest hebben - dat voelde ik aan alles! - waarmee ik een hele hevige beperkende overtuiging kon ontkrachten. Dit zorgde voor meer ruimte, rust en vertrouwen in mijzelf.

Er komen steeds meer magische momenten mijn leven in als ik resoneer met dezelfde frequentie als dat van mijn hart.

Lieve Femke & Raymond jullie zijn geweldige mensen met een enorm groot en gul hart! Dankjulliewel

Charmaine den Hollander

In november heb ik bij Femke & Raymond (en Petra & Edgar) een retraite gedaan en wat was dat het beste cadeau dat ik mezelf ooit (tot nu toe) gegeven heb.

Ik volgde Femke al een tijdje (oké, flinke tijd) via Facebook en ze inspireerde me via hier steeds weer en ook steeds meer. Ik voelde op een gegeven moment dat ik klaar was om naar haar/hun retraite te gaan en haar te gaan ontmoeten. Dit was dan ook alles wat ik ervan verwacht had en véél meer. Zoveel liefde en licht in één week ervaren heeft zo'n grote impact gemaakt op mijzelf, mijn leven en mijn processen. De impact ervan kan ik niet echt omschrijven of onder woorden brengen, maar ik voel wel dat de verbinding die ik tijdens de retraite gevoeld heb met zowel mezelf, als Femke en de andere begeleiders als ook de andere deelnemers een hele grote impact en indruk heeft gemaakt die blijvend is, en waarnaar ik altijd kan terugkeren.

Het is niet in woorden uit te drukken.

Ik ben Femke zo dankbaar voor haar puurheid en haar moed om haar eigen processen zo aan te gaan en ook via dit medium te verspreiden en te delen, opdat ik, en vele anderen met mij door haar geïnspireerd kunnen en mogen worden.

Dankjewel lieve lieve lieve lieve lieve Fem, voor wie je bent en hoe je bent. Voor het 'voor leven' en 'voor doen' voor hoe ik eigenlijk wil leven. Forever grateful and in my heart

Rubienne de Prez
De retraite in Spanje van Femke samen met Raymond, Petra en Edgar was een magische evaring wat je meegemaakt moet hebben. Deze magische ervaring is niet in woorden te beschrijven. Mocht je interesse hebben in een spirituele retraite, ook als je niet spiritueel bent/denkt te zijn, dan raad ik Femke en Raymond zeker aan! Zij zijn een stel die vanuit hun eigen ervaringen je verder kunnen helpen. Door hun eigen ervaringen vertellen ze je ook hun eigen struggles die hierbij komen kijken. Naast de heldere inzichten kunnen ze je direct helpen. Daarnaast zijn ze liefdevol, oprecht, gezellig en grappig om mee om te gaan! 
Thanh Nguyen

Femke is Femke. Zichzelf, puur, grappig, intuïtief. Het is gewoon fijn als zij erbij is, zelfs wanneer ze niets zegt. Maar ze heeft zeker ook iets te zeggen! Ze kan lastige begrippen en processen op een makkelijke manier uitleggen, mede dankzij eigen voorbeelden. Ik vind Femke een liefdevol, mooi mens .

Wanneer je jezelf een waardevol cadeau wil geven, dan kan ik een retraite/coaching bij Femke (en Raymond) zeker aanraden!
Kim Mikkim
Al twee weken geleden dat ik aan deze wonderlijke workshop mee mocht doen, thuiskomen bij mezelf!

Raymond en Femke, een prachtige stel, open, zuiver, warm, liefdevol. Bij hen voelde het meteen intiem, vertrouwd, fijn! Het was een prachtige ervaring, prachtig op een subtiele manier, so prachtig en so subtiel dat het eigenlijk niet te verwoorden valt.

Ik voelde meteen dat ik op de juiste plek was om dichter bij mezelf te komen; om weer contact met mezelf te maken; om mezelf weer kwetsbaar te stellen zodat ik herontdekken kon wie en hoe ik van nature ben, dat deel van mij die ik al een tijd onderdrukt heb om aan anderen's verwachtingen te voldoen en/of in anderen's wereldmodellen te passen.

Ik heb super bijzondere mensen mogen ontmoeten, zien, voelen en waarnemen in hun puurste essentie. En zij konden ook door me heen kijken. En wat was dat een bijzondere hemelse ervaring en gevoel op dat moment waarop we elkaar, 1 op 1, op zielsniveau ontmoetten! 

Femke Bakker en Raymond Zijderhand
Jullie ben ik super dankbaar, zo dankbaar dat mijn borst te klein valt om die dankbaarheid in m'n eentje te dragen.
Love u!

Cibell Yecerra

Afgelopen woensdag een fantastische workshop mogen meemaken! Thuiskomen bij jezelf was het doel van deze dag.

Hij werd geleid door Raymond en Femke op een prachtige locatie te midden van de natuur in een mooie oude verbouwde boerderij "de Oase". 
In een intieme, veilige sfeer hebben we onze maskers durven afzetten en ontdekt wie we echt zijn, wat we echt willen en welk pad er voor ons klaar ligt.

Door middel van 2 geleidde meditaties door Femke en hele mooie,verbindende oefeningen, kon ik echt bij mijn hart komen, durfde ik mijn kwetsbaarheid te laten zien. En dat bij een groep mensen die ik hiervoor niet kende, maar het voelde zo vertrouwd.

Raymond had voor een ieder van ons nog een boodschap doorgekregen, nou de mijne past perfect, hihi

Wat ik echt mooi vond is dat Femke en Raymond echt de workshop MET ons deden. Er was zoveel mooie, liefdevolle energie voelbaar vanuit hen beide!

De afsluitende ceremonie met het vuur had voor mij echt een geweldige helende werking. Verbranden van mijn oude patronen en het omarmen van wie er in mij verstopt zat? 
Dat een en ander doorwerkt heb ik letterlijk ervaren. Donderdag in gesprek met een vriendin zag ik de oplossing waarnaar ik op zoek ben. Voor mij is nu helder geworden wat mijn volgende stappen zijn en de eerste heb ik inmiddels ook al genomen. Het voelt zo bevrijdend!!!!!

Een geweldige workshop, met lieve, mooie en inspirerende mensen, geleid door 2 zuivere zielen, die je helpen THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF.

Anja Peeters van Bavel
Deze bijzondere, mooie vrouw heeft echt zo veel in huis om je op je zielspad te brengen en om volledig jezelf te zijn. Haar meditaties zijn prachtig en brengen je op een rustige en fijne manier naar je innerlijke wereld. Passie, kracht en liefde straalt ze uit wanneer ze een workshop geeft en ik ben heel dankbaar dat ik dat heb mee mogen maken!
Renske Beukers

Femke vind ik één en al zalige inspiratie die volledig bij mij resoneert. Puur en zo liefdevol.

Wilma Verheijen
Lieve Femke, 

Wat ben je toch een mooi mens en je kijkt zó stralend de wereld in! 
Tijdens de retraite in Spanje hebben we stil gestaan bij Zelf-liefde en Zielsverbinding en werden wij heerlijk door jouw stem en Meditaties in diepe rust gebracht worden.
Daardoor gebeurde er de mooiste dingen !


Ik vind je een krachtige, prachtige en moedige vrouw. Een vrouw met een missie! 
Voor altijd in onze harten, dat is zeker....!

Annemiek Hoogendam

Lieve Femke, wat ben je een bijzonder persoon en wat ben ik blij dat je in mijn leven bent gekomen. Tijdens de retreat in Spanje heb ik je leren kennen als een puur, warm en liefdevol persoon! Je wijsheid en meditaties hebben mij zo veel gebracht! Vertrouwen, liefde, vreugde, en weer plezier in het leven! Ik blijf je voetstappen volgen en kijk uit naar onze volgende ontmoeting. Samen met je grote liefde Raymond hebben jullie mijn leven verrijkt.

Ilona Kot
Gisteren een coachingsgesprek met Femke mogen hebben. Wat een fijn gesprek!!
Femke stelt de juiste vragen, komt op een heel open manier bij de kern en heeft mij verschillende handvaten gegeven om verder te kunnen.
Daarbij is Femke een heel leuk en vooral lief mens, het is een topper!
Sanne Meester

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven