Retreats in Spanje

Thuis komen bij jezelf. Door te groeien, ervaren, leren, ontwaken, jezelf ontdekken en in de wereld zetten. Dit kan je op verschillende manieren en intensiteiten toepassen in je leven. Denk aan een boek lezen, coaching volgen, workshops bezoeken. Alles is een puzzelstukje in jouw groei.

Wat altijd het krachtigst voor de mensen die wij hebben geholpen heeft gewerkt, is een diepe ervaring. Een aanbod van een aantal dagen op rij. Een aantal dagen weg uit je vertrouwde omgeving. Een aantal dagen de tijd nemen om echt bij jezelf naar binnen te gaan. Elke dag een laagje dieper. Groeien, ervaren, leren, ontwaken, confrontaties, jezelf ontdekken. Echte transformatie. Maar vooral echt thuis komen bij jezelf.

Momenteel wonen Raymond en ik in Spanje en bieden we een intensief 3 daags privé coachingstraject aan.

Je verblijft in een eigen chalet en je leeft 3 dagen met ons mee om van ons te leren. Tijdens deze dagen krijg je gemiddeld twee sessies per dag en eten we de lunch en avondeten met elkaar. Sessies worden afgewisseld met tijd voor jezelf voor zelfreflectie en opdrachten. Doordat we ruim de tijd hebben om met elkaar op te trekken wordt je in deze dagen intensief gecoacht en bewust gemaakt van je belemmerende patronen. Je krijg afwisselend sessies van Raymond en mij.

Wat kan je verwachten?

We doen alles op basis van onze intuïtie en voelen in het moment in wat er nodig is. Wat je dus echt kunt verwachten blijft voor ons beide een verassing maar het is altijd een diepgaande ervaring. We maken meestal gebruik van de volgende mogelijkheden:

  • Coaching
  • Deelcirkels
  • Lichaamswerk
  • Meditaties/visualisaties
  • Kaartleggingen
  • Gechannelde boodschappen
  • Opsporen en helen van blokkades
  • Verbindende oefeningen
Raymond en Femke zijn een ontzettend krachtig koppel. Waar Raymond doormiddel van channeling in no time tot de kern komt, leest Femke als een ninja tussen de regels door. No change of hiding there.

Doormiddel van oefeningen leren ze je te luisteren naar jezelf. Ze leren je naar de stilte te luisteren. Ze leren je van jezelf te houden. Ze leerden mij om mezelf open te stellen en voor mezelf te kiezen. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.
Wendy Tummers-Venema
www.wendyvenema.nl
Ongeveer een maand geleden heb ik een coachingstraject gedaan bij Femke en Raymond, heel blij dat ik dit heb gedaan! Femke en Raymond zijn confronterend, eerlijk, open en tegelijkertijd liefdevol, zorgzaam en zonder oordeel. Dit heeft mij geholpen echt naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, hoe pijnlijk soms ook. Wat ik heel bijzonder vond is dat zij zelf ook open zijn over hun eigen processen waardoor het heel gelijkwaardig voelt en voor mij makkelijker om mijn angst en verdriet te delen. Ik ben me bewust geworden van patronen die mij weghouden van mijn eigen energie! En beide inspirerend, vandaag nog de podcast geluisterd van Femke waardoor ik mij realiseerde dat ik meer ben gaan werken, maar hier eigenlijk helemaal geen energie van krijg. Een keuze vanuit angst ipv vertrouwen. Dankjullie wel voor de drie dagen en jullie inspiratie online, blijf jullie graag volgen! Liefs Mirjam
Mirjam

Prijs

De prijs is €1.111,- voor 3 dagen coaching + eten + drinken.

Wat is op eigen kosten?

Vliegticket
Overnachtingen van 25 euro per nacht voor je eigen chalet
Vervoer vanaf het vliegveld

  

Dit retreat is diep transformerend en een prachtige ervaring. Door de intensieve begeleiding kun je op vele vlakken een doorbraak ervaren.

Review

Begin januari ben ik Bij Femke&Raymond op retraite geweest in Spanje, het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven! Wauw, wat was het een bijzonder mooie en waardevolle week! Heel mooi om te zien hoe iedereen zich openstelt voor en naar elkaar, wat een verbindingen.

Lieve Femke en Ray, wat super mooi om te zien hoe jullie handelen, puur vanuit het hart. De woorden die eruit kwamen, echt zo helder vanuit het gevoel en de mooie sessies die jullie samen en apart gegeven hebben. Er zijn zoveel woorden en tegelijk woorden tekort om dit uit te drukken. Ik ben in ieder geval echt super dankbaar dat ik dit bij jullie en met de mooie groep heb mogen beleven! En bewonder het enorm hoe jullie dit allemaal gedaan hebben, nogmaals, zo puur en met zoveel liefde! Ik kan dit zeker aan een ieder aanraden! Echt onwijs waardevol om dit te doen!

– Sanne van der Thiel


Stellen

Voor stellen is dit een super krachtig traject. Wij als soulmates zijn ons bewust van de patronen waar stellen tegenaan lopen en hebben vele daarvan zelf doorlopen. We leren jullie om weer een diepe verbinding met jezelf en de ander aan te gaan. Een relatie in gelijkwaardigheid waarbij de rol van man en vrouw weer helder is. Deze rollen zijn bij vele stellen door elkaar en dit brengt persoonlijke issues, verwarring en verstrengelingen met zich mee. We laten jullie opnieuw voelen hoe het is om man en vrouw te zijn en hoe je vanuit een eigen sterke individu met een eigen missie en verlangens naast elkaar kan leven. Voor stellen zijn er ook momenten afzonderlijk van elkaar waarbij ik met de vrouw aan de slag ga en Raymond met de man. 

De prijs voor stellen is 850 euro per persoon voor 3 dagen.

Businesscoaching

Dit coachingstraject bieden we ook aan in de vorm van business coaching voor als je op een intuïtieve wijze je bedrijf wilt opzetten. Zelf heb ik een achtergrond als zakelijk accountmanager bij de Rabobank waarbij ik jarenlang ondernemers heb geholpen. De bank heb ik inmiddels al een tijd achter me gelaten, maar ik vind het nu ontzettend leuk om dit te combineren met intuïtief ondernemen en de wet van de aantrekkingskracht. Deze dagen help ik je om ook daadwerkelijk je dingen op te zetten zoals social media of datgene waar er behoefte aan is. We gaan samen kijken waar je bedrijf blokkeert en wat er anders kan zodat je weer helemaal vanuit rust en flow kunt ondernemen. Vaak zie ik dat ondernemers nog veel te hard werken door onderliggende blokkades. Mijn visie op ondernemen is dat het volledig vanuit rust en inspiratie kan. Het mag helemaal vanuit je hart komen zodat het moeiteloos gaat en ook niet voelt als werken. 

Voel je dat je graag een retreat bij ons wilt volgen? Neem dan gerust contact op zodat we onze wensen op elkaar af kunnen stemmen. We staan ook altijd open voor andere ideeën zoals bijvoorbeeld groepsretreats.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven