Online privé coachtraject

Wil je graag 1 op 1 met mij samenwerken? Dan kan dat nu via het online coachtraject wat ik aanbied.

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je bereid bent om al je stukken aan te gaan en je echt verandering wilt in je leven. Voor mij is het heel belangrijk dat de mensen die ik coach écht willen, dus je moet echt voelen dat je er klaar voor bent.

We gaan 1-2 maanden samen all-in om voor jouw doorbraken te zorgen. Je krijgt van mij 5 online coachgesprekken van een uur die we verdelen over 1 a 2 maanden. Tussen de coaching door krijg je van mij opdrachten om thuis zelf uit te werken. Verder voel ik aan wat er nodig is voor jou. Ik kan je boekentips geven of stukken tekst sturen, misschien een kaartlegging. Net wat er nodig is om jou verder te helpen.

Tijdens het traject hebben we tussendoor via whatsapp contact met elkaar zodat ik op de hoogte ben van jou proces en ik je van extra steun kan voorzien. Het wordt een crazy 1-2 maanden waarin ik je ga steunen om eindelijk die doorbraken te maken.

Voor vrouwen die mijn manifestatie pakket hebben gevolgd is dit een perfecte aansluiting voor extra diepgang.

Per maand neem ik maximaal 2 personen aan voor dit traject. Als je voelt dat je dit wilt doen neem dan contact met me op en dan voelen we samen of het een match is.

Review

 

Ik bewonder Femke enorm, de mooie en pure persoonlijkheid die ze is en de mega groei die ze afgelopen 1,5 jaar heeft doorgemaakt! Haar openheid hierover heeft me getriggerd om naar de retraite in Spanje te komen, die ze samen gaf met Raymond, Edgar en Petra. Allemaal stuk voor stuk fijne, lieve mensen allemaal met hun eigen gaven veel voor mij hebben betekend. Ze hebben mij meegenomen op een reis naar mezelf, iets waar ik al langere tijd naar op zoek was. Ik heb mooie antwoorden gekregen, een fantastische week gehad. Femke en Raymond zijn een prachtig stel, die zelf álle processen in hun zelf en hun relatie aangaan en hier heel open over zijn naar anderen. Door hun eigen ervaringen kunnen zij heel veel voor anderen doen en ik raad iedereen dan ook een coaching/retraite met deze mooie mensen aan!

– Minoek Wijs

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven