Welkom bij Casa Rico!

Welkom bij ons in Casa Rico! Casa Rico is onze plek in Spanje waar we wonen, werken, leven, spelen en creëren. We wonen hier met zijn vieren: Raymond, ik, Baby Aram  en onze hond Rico.

Casa Rico is veel meer dan een huis. Het is een plek waar we mensen thuis brengen bij zichzelf. We delen deze mooie plek dan ook heel graag met mensen.

De plek is vernoemd naar onze hond Rico. Deze speciale hond heeft het huis namelijk op ons pad gebracht. Tijdens een rondje wandelen met Raymond liep hij vastbesloten naar dit huis toe en kwam ook niet meer terug. Zo heeft Raymond de eigenaar ontmoet en zo is dit huis op ons pad gekomen. We voelde direct in ons hart dat dit onze plek was en het besluit was dan ook meteen gemaakt. Een gevoel van thuiskomen.

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Je kan bij ons komen voor een privé retreat, groepsretreat, stellen retreat, work-a-way, losse sessies of een los verblijf. 

Yurt

Ons retraitecentrum heeft een eigen Yurt. In deze Yurt houden we de sessies, ceremonies en rituelen. Onze Yurt is ook te huur voor workshops etc.

Wat bieden we aan?

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden.

Privé retreat
Je kan bij ons komen voor een 5 daags privé retreat (inclusief reisdagen).

Stellen retreat
Voor stellen bieden we een 5 daags privé retreat aan (inclusief reisdagen). Deze wordt altijd door Raymond en mij samen gegeven.

Ouder-kind retreat
Je kunt ook samen met je kind bij ons komen voor een ouder-kind retreat.

Losse sessies
Raymond en ik bieden beide ook losse sessies aan. Dit kan van alles zijn zoals een ademsessie, coaching, lichaamswerk.

Omgeving

Onze plek bevindt zich in het dorpje Finestrat. We wonen op 5.000 meter eigen grond tussen de bomen en de bergen. Recht achter ons bevindt zich de  top van Puig Campana. Dit is een bekende berg die veel wandelaars en bergbeklimmers aantrekt. De top van de berg is een krachtplek waardoor je je hier kunt opladen met hoge frequenties. Er zijn dus ook vele prachtige wandelroutes die je zo vanaf onze plek kunt bewandelen.

Ongeveer 5 minuten rijden naar beneden bevindt zich het dorp van Finestrat. Hier vind je verschillende leuke restaurantjes en koffietentjes. 

Op ongeveer 15 minuten rijden bevinden zich verschillende stranden met vele restaurantjes en winkels. Je kan naar het strand van Villa Joiosa, Cale Finestrat en Benidorm.

Weer
We wonen in de bergen, maar omdat we zo dicht bij de kust zitten genieten we hier het hele jaar door van een warm klimaat. Ook in de wintermaanden is het heerlijk warm buiten als de zon schijnt. In de wintermaanden leven we nog steeds vooral buiten. Behalve in de avond, want zodra de zon weg is koelt het af. 

Wil je graag een retreat bij ons boeken? Neem dan gerust contact op zodat we onze wensen op elkaar af kunnen stemmen. We staan ook altijd open voor andere ideeën en persoonlijke wensen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven