Welkom bij Casa Rico!

Hola! Wij zijn Ray en Femke en samen met onze zoon Aram wonen wij in Casa Rico. 

Casa Rico is onze plek in Spanje waar we wonen, werken, leven, spelen en creëren. Casa Rico is veel meer dan een huis. Het is een plek waar we mensen thuis brengen bij zichzelf. 

De plek is vernoemd naar onze dierbare hond Rico. Deze speciale hond heeft het huis namelijk op ons pad gebracht. We voelde direct in ons hart dat dit onze plek was.

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Je kan bij ons komen voor privé retreats, langere verblijven en losse sessies.

Wat bieden we aan?

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Hier kun je meer informatie over onze retreats vinden.

Privé retreat
Je kan bij ons komen voor een 5 daags privé retreat, stellen retreat en ouder-kind retreat.

Langere verblijven
We bieden ook de mogelijkheid om langer bij ons te verblijven. Je betaald dan een vaste nachtprijs en kan naar wens losse sessies bij ons boeken. We bieden ook de optie om een deel van je verblijf als Work-a-way in te vullen. De dagen dat je ons een paar uurtjes helpt hoef je dan geen nachtprijs te betalen.

Losse sessies
Je kan ook een losse sessie bij Ray of Femke boeken. We bieden ademsessies, coaching, reading en lichaamswerk aan.

Yurt

Op ons terrein staat een prachtige Yurt. Deze Yurt gebruiken we voor de sessies tijdens onze retreats. We houden hier heel graag onze ceremonies in. Ook organiseren we losse events in onze Yurt en is deze eventueel ook te huur voor een verblijf.

Omgeving

Onze plek bevindt zich in het dorpje Finestrat. We wonen op 5.000 meter eigen grond tussen de bomen en de bergen. Recht achter ons bevindt zich de  top van Puig Campana. Dit is een bekende berg die veel wandelaars en bergbeklimmers aantrekt. De top van de berg is een krachtplek, waardoor je jezelf hier kunt opladen met hoge frequenties. Er zijn vele prachtige wandelroutes die je zo vanaf onze plek kunt bewandelen.

Ongeveer 5 minuten rijden naar beneden bevindt zich het dorp van Finestrat. Hier vind je verschillende leuke restaurantjes en koffietentjes. 

Op ongeveer 15 minuten rijden bevinden zich verschillende stranden met vele restaurantjes en winkels. Je kan bijvoorbeeld naar het strand van Villa Joiosa, Cale Finestrat en Benidorm.

Weer
We wonen in de bergen, maar omdat we zo dicht bij de kust zitten genieten we hier het hele jaar door van een warm klimaat. Ook in de wintermaanden is het heerlijk warm buiten als de zon schijnt. In de wintermaanden leven we nog steeds vooral buiten. Behalve in de avond, want zodra de zon weg is koelt het natuurlijk af. 

Boeken

Wil je graag een retreat bij ons boeken? of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op zodat we onze wensen op elkaar af kunnen stemmen. We staan ook altijd open voor andere ideeën en persoonlijke wensen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven