Welkom bij Casa Rico!

Welkom bij ons in Casa Rico! Casa Rico is onze plek in Spanje waar we wonen, werken, leven, spelen en creëren. We wonen hier met zijn vieren: Raymond, ik, Baby Aram  en onze hond Rico.

Casa Rico is veel meer dan een huis. Het is een plek waar we mensen thuis brengen bij zichzelf. We delen deze mooie plek dan ook heel graag met mensen.

De plek is vernoemd naar onze hond Rico. Deze speciale hond heeft het huis namelijk op ons pad gebracht. Tijdens een rondje wandelen met Raymond liep hij vastbesloten naar dit huis toe en kwam ook niet meer terug. Zo heeft Raymond de eigenaar ontmoet en zo is dit huis op ons pad gekomen. We voelde direct in ons hart dat dit onze plek was en het besluit was dan ook meteen gemaakt. Een gevoel van thuiskomen.

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Je kan bij ons komen voor een privé retreat, groepsretreat, stellen retreat, work-a-way, losse sessies of een los verblijf. 

Casa Rico

Casa Rico is onze plek in Spanje waar we wonen, werken, leven, spelen en creëren. 

Het grote huis en het terrein noemen we Casa Rico. In het grote huis wonen en leven we. Als we een retreat geven dan wordt er hier gekookt en eten we de maaltijden in de veranda of in ons huis.

The Indian Cabin

Op ons terrein staat de Indian Cabin. Dit is een extra houten chalet in Indianen sfeer waar Raymond vaak in slaapt en die we gebruiken voor onze gasten. Als je bij ons verblijft dan mag je in de Indian Cabin. Hier krijg je het echte “wonen in de natuur” gevoel. Douchen doe je namelijk heerlijk in een buiten douche. Je behoefte kun je doen buiten op het eco-toilet. Je hebt buiten een kookstelletje waar je kunt koken. Bij retreats zijn de maaltijden inbegrepen en eet je met ons mee in Casa Rico.

Wat bieden we aan?

We bieden hier verschillende dingen aan en staan ook altijd open voor nieuwe mogelijkheden.

Privé retreat
Je kan bij ons komen voor een 4 daags privé retreat (inclusief reisdagen). Dit kan alleen bij Raymond of bij ons samen. Prijs €888,-

Stellen retreat
Voor stellen bieden we een 5 daags privé retreat aan (inclusief reisdagen). Deze wordt altijd door Raymond en mij samen gegeven. Prijs €1.111,- per persoon.

Groeps retreat
Om de zoveel tijd bieden we een groepsretreat aan die Raymond en ik samen geven. De eerst volgende staat gepland in de kerstweek.

Losse sessies
Raymond en ik bieden beide ook losse sessies aan. Dit kan van alles zijn zoals een ademsessie, coaching, lichaamswerk.

Agenda

4 daagse cursus “Kunst van Leven”
maart
Deze cursus wordt gehouden door Barbara Borecka van de School voor Adelaars. De cursus gaat vooral over het creëren van je eigen werkelijkheid. Door het verhogen van je vibratie en doorbreken van blokkades ga je een steeds mooiere werkelijkheid voor jezelf creëeren. Dit doet ze doormiddel van resonantie, klanken, lichaamswerk en vooral de energietransmissies die ze geeft. Prijs 550 euro. Meer informatie

LANG WEEKEND “Privé retreat” 
Er zijn momenteel 2 plekken vrij voor een privé retreat gegeven door Raymond. Het beruchte programma zal zoals altijd over jou als persoon gaan met als doel verbinding te leggen met je diepste kern. We gaan door middel van samen leven, verschillende sessies, rituelen en van alles wat nog mag gaan ontstaan de diepte in om te kijken wat daar allemaal voor antwoorden liggen. Er is alle ruimte om te genieten van jezelf, ons, de natuur, de bergen, wandelen en een vleugje Spanje. Femke zal er zijn vanaf de achtergrond. De overnachtingen zijn in de Indian Cabin op het terrein. Prijs 888 euro.

KERST retreat
Een retreat week gegeven door Raymond en mij. Deze vindt plaats in de kerstweek (exacte datum volgt nog). Dit is een intiem retreat voor 4 personen. Prijs 950 euro. Meer informatie

Omgeving

Onze plek bevindt zich in het dorpje Finestrat. We wonen op 5.000 meter eigen grond tussen de bomen en de bergen. Recht achter ons bevindt zich de  top van Puig Campana. Dit is een bekende berg die veel wandelaars en bergbeklimmers aantrekt. De top van de berg is een krachtplek waardoor je je hier kunt opladen met hoge frequenties. Er zijn dus ook vele prachtige wandelroutes die je zo vanaf onze plek kunt bewandelen.

Ongeveer 5 minuten rijden naar beneden bevindt zich het dorp van Finestrat. Hier vind je verschillende leuke restaurantjes en koffietentjes. 

Op ongeveer 15 minuten rijden bevinden zich verschillende stranden met vele restaurantjes en winkels. Je kan naar het strand van Villa Joiosa, Cale Finestrat en Benidorm.

Weer
We wonen in de bergen, maar omdat we zo dicht bij de kust zitten genieten we hier het hele jaar door van een warm klimaat. Ook in de wintermaanden is het heerlijk warm buiten als de zon schijnt. In de wintermaanden leven we nog steeds vooral buiten. Behalve in de avond, want zodra de zon weg is koelt het af. 

Foto's

Wil je graag een retreat bij ons boeken? Neem dan gerust contact op zodat we onze wensen op elkaar af kunnen stemmen. We staan ook altijd open voor andere ideeën.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven